Hirdetés

Chrome böngésző Mac gépekre



|

A Google böngészője immár elindul Mac gépeken is, bár közel sem tökéletes.

Hirdetés

A keresőóriás hivatalosan is megerősítette, hogy dolgozik "Chrome elnevezést kapott univerzális webböngészőjének" Mac OS alatt működő változatán. A böngésző Windows alatt már régóta elérhető, ez az alkalmazás lett az első az olyan szörfölésre alkalmas programok közül, amely a béta fázisból rekordidő alatt a felhasználókhoz került, noha a fejlesztések még mindig folynak. Az alábbi képen egy hivatalosnak mondható Mac-es képernyőfotó látható. 

 

macchrome_k.jpg

Ugyan még hibaüzenet fogad, de már működik...

 

Avi Drissman, a Google egyik fejlesztőmérnöke tette ki az internetre a screenshotot, hogy adjon egy kis ízelítőt a Google munkatársainak munkájából. A Google a Chrome-ot egyértelműen a Safari és a Firefox riválisának szánja, bár nehéz dolga lesz, ha át akarja téríteni a Mac-rajongókat. Drissman egyelőre nem tudott időpontot mondani a hivatalos megjelenés időpontjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.