Hirdetés

CokeStation - az "intelligens üdítőital automata"



|

Hirdetés

Az érintőképernyős CokeStation az üdítőital automata alapfunkcióját megtartotta, azaz pénzérme bedobásával a kiválasztott Coca-Cola termék megvásárolható. Az eredeti funkció mellett számos plusz és extra szolgáltatás közül választhat a vásárló, így küldhet e-mailben vagy MMS-ben egyedi „Freecard-ot”vagy „Funcard-ot”, magáról vicces fotót, választhat csengőhangot, letölthet mobiljátékokat. A kívánság szerinti mobiltartalomküldés lehetősége új dimenziókat nyit az MMS üzenetek világában. Aki regisztrálja magát a rendszerben, az pontokat gyűjthet, a pontokért pedig különböző ajándékokat kaphat.





A folyamatosan fejlődő rendszer előnye, hogy összes eleme – minden egyes CokeStation - tartalmában, felépítésében a környezethez egyedileg igazítható, bővíthető. Így van rá lehetőség, hogy például egy egyetemen kihelyezett CokeStation teljesen más tartalommal legyen feltöltve, mint egy egészségügyi intézményben található.
A CokeStation teljes mértékben használja a mobiltávközlés csatornáit.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.