Hirdetés

Compact Flash kártyák tesztje



|

Hirdetés

Bevezetésének idején rendkívüli újításnak számított, talán a forradalmasító jelző is illethető rá - a kártya akkora, mint egy gyufásdoboz, emellett 100%-ig kompatibilis a PCMCIA-ATA és TrueIDE szabványokkal. Így egy CompactFlash kártya annak ellenére, hogy 50 tűs csatlakozóval rendelkezik, behelyezhető bármely olyan 68 tűs PCMCIA foglalatba, amely annak összes elektronikai és mechanikai szabványának megfelel.




A CompactFlash egy úgynevezett nem felejtő memória típus - ez annyit tesz, hogy az eszköz akkor is megőrzi a rajta tárolt adatot, ha nem kap tápfeszültséget. Ez a feszültség lehet 3.3 illetve 5V is, mindkettőt előszeretettel fogadja.

A teljes cikk a 2004. márciusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.