Hirdetés

Computex 2002



|

Hirdetés

A számítástechnikában tapasztalható visszaesés ellenére négy új pavilon került kialakításra a tavalyihoz képest, az információs készülékeknek, a biztonsági megoldásoknak, a drótnélküli kommunikációs technológiáknak, illetve a technológiai/kutatási újdonságoknak. Az első napok szenzációját az AMD szolgáltatta bemutatva a négyprocesszoros Opteron, illetve Hammer processzora köré épülő rendszereit.Sok neves alaplapgyártó cég jelenti be új chipkészletét és az erre épülő alapot. A SIS várhatóan bemutatja a SiS648 nevű lapkakészletét, amely támogatja az Intel 533Mhz-es FSB-t használó Pentium 4-es processzorát, 8x AGP-t, ATA/133-at, USB 2.0-át.


MSI 648 MAX BL

A VIA nyilvánosságra hozza a KT400 chipkészletét, DDR400 támogatással, illetve az NVidia bemutatja az nForce új változatát, ami integrált GeForce4 MX grafikus vezérlőt, AGP 8X-t, USB2.0-át, ATA/133-at és DDR333 támogatást tartalmaz.

MSI N18 Ultra

A VIA az alaplapok mellett bemutatta a Savage XP grafikus vezérlőjét, illetve új audiovezérlőit.

Savage XP videókártya

A péntekig tartó kiállításon bemutatásra kerülő nagymennyiségű technológiai újdonság, jól tükrözi a számítástechnikai piac gyors fejlődését, illetve a gyártók között dúló kiélezett küzdelmet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.