Hirdetés

Csalódást okoz a WAP



|

Hirdetés

A tanulmány eredménye teljesen egyértelműnek látszik, kiderül ugyanis belőle, hogy a WAP kompatibilis mobiltelefonnal rendelkező felhasználóknak csak mintegy 10-20%-a használja a WAP szolgáltatást, 80-90%-uk egyszer kipróbálta, majd gyorsan elfelejtette azt. A megkérdezettek szerint a WAP használata túlzottan körülményes, a szolgáltatás minősége pedig nem felel meg a várakozásoknak. Az elemzők szerint a WAP-ot általánosan körülvevő kiábrándultság többek között az azt megelőző reklámhadjárat túlzásainak eredménye, aminek következtében a felhasználók túl sokat várnak a szolgáltatástól, amely esetenként hasznos lehet, de semmi több.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.