Hirdetés

CyberCafe



|

ProGamers + T-Online = CyberCafe. Érdekes házasság, és mi ott voltunk a lagzin!

Hirdetés

A cseh ProGamers hazájukban igen nagy hírnevet szerzett, és egy komoly, úgy nevezett CyberCafe láncolattal rendelkeznek. Egy CyberCafe nem más, mint ahol a betévedt vendégek némi étel-ital fogyasztás mellett kedvenc, vagy kevésbé kedvenc játékaikkal játszhatnak, komoly, profi környezetben.


A felszerelés teljesen "up-to-date", a legmodernebb hardverekkel szerelték a számítógépeket, és a körítés is nagyon ízléses, illeszkedik a játékos hangulatba. A ProGamers egyébként egy profi játékos klánból nőtte ki magát, de a mai napig is a cseh profi játékosok nagyja itt edződik, és az ő "kávézóikban" nevelkednek, akár az interneten is. Hiszen ezek a kávézók komoly szélessávú internet kapcsolattal is rendelkeznek, amelyet itthon a T-Online biztosít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.