Hirdetés

DDR400-as memóriák tesztje



|

Hirdetés

Tesztünkben a manapság leggyakrabban fellelhető típust, a DDR-t vesszük szemügyre; ezen belül is a 400 megahertzes, 2×256 megabájtos példányokat.

Manapság memóriát vásárolni igencsak kockázatos vállalkozás. A végleges típus kiválasztásakor a témában kevésbé jártas felhasználók általában csak az árat veszik figyelembe, és ezzel nagy hibát követnek el. A „defektes” RAM rengeteg fejfájást okozhat egy új gép összerakása után: véletlenszerű fagyásoktól és újraindulásoktól kezdve egészen a szokatlan „kék halálig” tart a lista. Valljuk be, egyik sem túl kellemes. Ezért tesztünkben a sebesség mellett a megbízhatóságot, valamint a garanciára vonatkozó feltételeket is figyelembe vettük.




Szintén a mai elvárásokhoz igazodva, kétcsatornás környezetben tettük próbára őket, így gyakorlatilag az összes lehetséges szempontból összehasonlítottuk a versenyzőket. Reméljük, hogy táblázatainkkal és rövid ajánlásainkkal sikerül megkönnyíteni a választást a leendő vásárlók számára. Csapjunk hát a lovak közé, és lássuk, mire képesek napjaink emlékezőtehetségei!

A teljes cikk a 2004. márciusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.