Hirdetés

Defektes lejátszó?



|

Hirdetés

Megnéztem a lemezt, nincs rajta karcolás. Mi lehet a probléma?A hibát a PowerDVD 6 egyik új szolgáltatása okozhatja. Ennek lényege, hogy a lejátszásnál megszüntesse a mozgás közbeni csíkozódást (deinterlace), amely csak számítógépes megjelenítőkön tapasztalható. Amennyiben néha szaggat a film, nyissuk meg a Configuration ablakot, majd a Video fülön kattintsunk az Advanced gombra. A megjelent panelen kapcsoljuk ki a Perform de-interlacing opciót, majd indítsuk újra a programot és a lejátszást. Ha ezután a filmben lévő gyors mozgások zavarják a szemünket, akkor visszakapcsolhatjuk a deinterlace funkciót, de magunk válasszunk egy megfelelőbb beállítást.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.