Hirdetés

Digitális otthonba szánt Linksys eszközök



|

Hirdetés

A Cisco Systems részlegeként működő Linksys a 2006-os Las Vegas-i CES kiállításon mutatta be otthoni felhasználóknak szánt legújabb eszközeit, amelyek a hálózati informatika legaktuálisabb technológiai trendjeit — a streaming audio hangátviteli technikát, a hálózati háttértárolást valamint a biztonságot — veszik célba.

A Wireless-G Audio Bridge (WMB54G) audiohíd a számítógép hangkimenetéről érkező jeleket vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítja a lakás tetszőleges pontján található sztereorendszerre és egyéb hangszóróra.

A Speed Booster szolgáltatással ellátott Wireless-G Media Storage Link útválasztó (WRTSL54GS) egyben hálózati adattároló-kapcsolatként is szolgál, segítségével a felhasználók közvetlenül saját hálózatukhoz csatlakoztathatják USB-lemezmeghajtóikat.

A Linksys Wireless-G kompakt videokamerája (WVC54GC) vezeték nélküli kapcsolatban áll az otthoni, illetve fiókirodai hálózatokkal, az interneten keresztül továbbított valós idejű videoanyag bármely Windows alapú személyi számítógép webböngészőjében megjeleníthető.

"A hálózati informatika jövőjét elsődlegesen az új technológiákban rejlő lehetőségek alakítják", nyilatkozta Mani Dhillon, a Linksys termékmarketing-igazgatója, majd hozzátette: "A piaci igények egyértelműen azt mutatják, hogy a felhasználókat leginkább a hálózati háttértárolás, a biztonság, illetve a folyamatos, valós idejű hangátvitel kérdésköre foglalkoztatja."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.