Hirdetés

Donald kacsa mint kalóz



|

Népnevelésre használják a népszerű figurát.

Hirdetés

A rövid történet során a három kiskacsa letölti a legújabb Jan Goudsmid albumot, mert nincs pénzük megvenni - bár állításuk szerint ha összegyűlik a pénz, mindenképpen meg is vásárolják majd a lemezt. Donaldnak megtetszik az ötlet, elkezd CD-ket másolni és árulni kezdi ezeket az utcán.

 

A három apróság elborzad! Minő szörnyűség! „Ha senki nem vesz többé CD-ket, akkor a kiadók és a művészek koldusbotra jutnak! "- róják fel nagybátyjuknak a kalózkodást. Az olvasó már küszködik könnyeivel, lelki szemei előtt leperegnek a szörnyű képek, ahogy a Sony igazgatótanácsa rongyosan áll sorba a munkaközvetítőnél, de szerencsére jön Dagobert bácsi, és elrettenti Donaldot a törvényszegéstől - természetesen úgy, hogy megfenyegeti: ha elkapják, szörnyű sok pénzt kell majd fizetnie.

 

 

donald1.png

 

Donald másol, Dagobert bácsi közbelép

 

A képregényre egyelőre nincs magyarázat, bár egyes szemtanúk a BREIN kalóz-ellenes szervezet képviselőit látták ólálkodni a képregénykiadó szerkesztőségének közelében. A magazin tagadta, hogy a BREIN, vagy bármely más szervezet nyomást gyakorolt volna rájuk, vagy megvették volna a számot - ez valamennyire hihető is, hiszen ha a kalózellenes liga valamely képviselője állna az epizód mögött, úgy a három kiskacsa le sem töltötte volna a lemezt. Ugyan Hollandiában a személyes célra való letöltést nem bünteti a törvény, ez mégis „erkölcstelen".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.