Hirdetés

Egy magyar fiatalember a Telenor 100 milliomodik ügyfele



|

Hirdetés

A Telenor mobil üzletága mindig is lendületesen fejlődött. Alig tíz éve jelentették be, hogy előfizetőinek száma elérte az egymilliót. A Telenor nemzetközi ügyfélkörének nagysága 1999-ben lépte túl a norvégiai előfizetők számát. Ma a Telenor 13 országban van jelen, összesen 100 millió előfizetéssel. A Telenor szerencsés százmilliomodik ügyfele István László (35). Amikor szeptember 7-én délelőtt betért a Telenor magyar leányvállalata, a Pannon üzletébe, hogy megvásárolja a népszerű Pannon 300 számlás előfizetést és vegyen egy új telefont, még nem sejtette, hogy hamarosan egy norvégiai nyereményúttal és egy év ingyenes mobilhasználattal lesz gazdagabb. Hétfőn este a nyertes személyesen fogadta a Pannon és a Telenor vezérigazgatói, Ove Fredheim és Jon Fredrik Baksaas gratulációját. A 100 milliós szám a konszolidált és kapcsolt vállalatok 100%-os előfizetői adataira épül. A konszolidált cégeknél 56,5 millió volt az előfizetések száma szeptember elején.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.