Hirdetés

Egy nap alatt kézbesítené a megrendeléseket az Amazon



|

Saját futárhálózatot akar létrehozni a kereskedőóriás.

Hirdetés

A The Wall Street Journal forrásai szerint az Amazon már megkezdte a saját futárcégének a tesztelését. A vállalat célja az, hogy átvegye a termékek szállítását a UPS-től és a FedExtől, és végül a megrendelt termékeket még a megrendelés napján juttassa el a vásárlókhoz. 

Hirdetés

Az Amazonnál állítólag azt mondják, hogy mivel a cégük gyorsabb ütemben nő, mint ahogy ezt a UPS és a FedEx követni tudnák, a jövőben nem bízhatják magukat a hagyományos logisztikai cégekre. Az sem segít, hogy a költségek mostanában emelkedő irányt vettek, miközben a szállítási idő inkább nőtt. Tavaly ünnepekkor például kifejezetten a UPS-t hibáztatták a késésekért.

San Franciscóban állítólag már többen kaptak AMZL és AMZN_US jelzésű csomagokat, amelyek már az új projekt keretében mentek ki. Amerika mellett úgy tudni, a briteknél is hasonlót terveznek. Bár az Amazon számára mindenképp nagy költség lesz egy saját futárhálózat, sokak szerint ezzel még vonzóbbá teszik magukat a többi bolthoz és online áruházhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.