Hirdetés

Egyre növekszik a VOIP hívások száma



|

Hirdetés

Másrészről pedig a szélessávú, fix havidíjas internet egyre nagyobb térhódítása mellett sok helyen feleslegessé válik az extra vezetékes telefondíj megfizetése.

Az ADSL technológia hazai helyzetét vizsgálva a szolgáltatás igénybevételéhez sajnos még szükség van a vezetékes telefon megtartására is...Kérdés, hogy ez meddig lesz még így?

A mostani példa kedvéért nem egy európai hanem egy dél-amerikai országot választottunk. A Brazil gazdasági napilapok állítása szerint a nemzetközi telefonhívások 36%-a már Internet alapú hívásokon keresztül bonyoldódott le 2004-ben. Ez a szám folyamatosan növekszik, mivel szinte naponta lépnek új szolgáltatók a helyi VOIP piacra.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő internetes telefonálás következményként a vezetékes szolgáltatók közel 370 millió dolláros forgalomtól estek el 2004-ben, nem is szólva a közel hasonló nagyságú kapcsolódó adóbefizetések elmaradását.

A legnagyobb Brazil VOIP szolgáltatók a GVT, a TVA és a Skype.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.