Hirdetés

Egységben az erő - az LCD gyártásban is



|

Hirdetés

A közös termeléssel kapcsolatos részleteket a három cég egy sajtóértekezleten ismerteti, melyet helyi idő szerint kedd délután tartanak a japán fővárosban, közölte a Panasonic márkanévről ismert Matsushita cég szóvivője. A három cég megállapodása szerint összesen körülbelül 100 milliárd jent (913 millió dollárt) fognak invesztálni egy LCD üzem építésébe a Hitachi Display Ltd. által használt területen a Tokióhoz közeli Chiba tartományban - olvasható a Nihon Keizai Shimbun kedd reggeli kiadásában.

Az üzemben egy hatodik generációs LCD gyártósor működik majd, értesült a lap. Az ilyen gyártósorok 1.5 x 1.8 méteres üveglapokat képesek kezelni, amivel potenciálisan le tudják nyomni a gyártási költségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.