Hirdetés

Eldobható e-mail cím az MPP-től



|

Küldjék csak a levélszemetet, addigra mi már nem leszünk ott.

Hirdetés

Már régóta divat külön e-mail címet tartani, amit jobbára csak internetes szolgáltatások regisztrációjához használunk. Ide aztán tömegével dőlnek befele a kéretlen reklámlevelek, hiába állítják a szolgáltatók, hogy nem adják ki címünkte, az valahogy mindig kitudódik.

 


A spamszűrő megoldásokkal foglalkozó MPP új, ingyenes megoldást kínál arra, hogyan ne kerüljön e-mail címünk illetéktelenek kezébe. Ehhez elég egy eldobható e-mail címet létrehoznunk, amelyet nyugodtan használhatunk az online regisztrációk alkalmával. Az eldobható e-mail címre érkező leveleket a szolgáltató MPP a személyes postafiókunkra küldi tovább, így a regisztráció után érkező fontos információkat megkapjuk, majd az e-mail címet - egy óra, egy nap, vagy néhány beérkező üzenet után - szüneteltethetjük. Ha legközelebb szükségünk lesz eldobható elérhetőségünkre, elég ellátogatni a szolgáltatás honlapjára, ahol egy kattintással aktiválhatjuk azt. Az eldobható e-mail cím ingyenes, és az MPP honlapon (lásd alább a linkek között) bárki igénybe veheti. A regisztrált eldobható cím megmarad, és csak mi férhetünk hozzá.

 

 

Ez az egyszerű trükk rengeteg szemétben turkálástól kímélhet meg minket, érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.