Hirdetés

Elérhető az Intel 64 bites "F" sorozatú processzorcsaládja



|

Hirdetés

Az Akiba 2 Go elmondása szerint jó néhány viszonteladó mutatott be "F" sorozatú processzorokat "majdnem" kész dobozban a hétvégén. Ezek a dobozok fekete-fehér borításúak voltak, ami azért furcsa, mert az Intel dobozos termékei szinte mindig tükrözik az óriás cég színvilágát.
Az Intel ebben az évben már bemutatta a saját 64 bites "Extended Memory 64 Technology"-ját, vagy más néven IA32e-t. Ezen birtokában a Prescott, Nocona, a Potomac és a többi új generációs CPU képesek végrehajtani 64 bites utasításokat amellett, hogy teljes mértékben kompatibilisek maradnak a már megszokott 32 bites alkalmazásokkal. Az Intel közölte, hogy csak rendszerintegrátoroknak fogják a 64 bites Prescott magos processzorokat szállítani és a boltok polcaira kerülő CPU-kban a 64 bites utasításkészlet kikapcsolva marad. Mindenesetre többen azon véleményen vannak, hogy szinte lehetetlen lesz ezen processzorok "elrejtése" a végfelhasználók elől.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.