Hirdetés

Elindult a Yahoo Broadband szolgáltatás



|

Hirdetés

A BT Yahoo Broadband a BT Openworld szolgáltatásainak körét bővíti változatlanul 29,99 fontos (47 dolláros) havi áron. A kínálat magában foglalja az „intelligens személyre szabást”, vagyis az előfizető az érdeklődési körének megfelelő tartalmakat maga állíthatja össze, valamint egy személyre szabott rádiószolgáltatást, a Launchcastot, továbbá olyan biztonsági funkciókat, mint a levélszemét és vírusvédelem, ill. egy ingyenes tűzfal. A szolgáltatás révén a BT nagyobb eséllyel éri el a maga elé kitűzött célt: hogy 2006-ra ötmillió szélessávú előfizetője lesz. A cég 10 millió fontot készül költeni arra, hogy a szolgáltatást eljuttassa új ügyfeleinek, akik webhelyére látogatva vagy zöld számán keresztül rendelhetik meg a szolgáltatást.

A szolgáltatás beindítása kapcsán a BT Openworld főnöke, Duncan Ingram így fogalmazott: „Ahhoz, hogy a széles sáv olyan mindent átható és életünket megváltoztató legyen, mint ígéri, három dologra van szükség: széleskörű elérhetőségre, minőségi szolgáltatásra és csábító tartalmakra.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.