Hirdetés

Előrendelhető az X-Box



|

Hirdetés

A vadonatúj, PC-s alapokon nyugvó játékgép a kezdetekben három csomagban lesz elérhető. A legolcsóbb (519,59 dollár) X-Box Xperience Pack magát a konzolt, két játékvezérlőt, egy DVD-lejátszó csomagot, valamint a Madden NFL 2002 és a Microsoft HALO című játékszoftvereket tartalmazza. A 669,64 dollárba kerülő X-Box Xtended Pack a konzolt, két játékvezérlőt, egy DVD-lejátszó csomagot, valamint többek között a Tony Hawk's Pro Skater 2X című játékszoftvert tartalmazza. Az X-Box Xpert Gaming Pack 854,48 dollárba kerül, mely összegért egy konzolt, két játékvezérlőt, egy DVD-lejátszó csomagot és hat darab játékprogramot kaphatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.