Hirdetés

Eltárolt jelszó törlése



|

Hirdetés

Barátom legutóbb megkért, hogy próbáljam ki az ő jelszavát, mert neki nem működött, és nem fér hozzá a leveleihez. Sajnos az Explorer már elmentette saját adataimat, és nem tudom, hol törölhetném ki ezeket. Addig viszont nem tudok neki segíteni, mert változatlanul csak az én adataimat fogja használni a weblap. Hol törölhetem ki jelszavamat?Az Internet Explorer egyik szolgáltatása, hogy a beírt jelszavakat, valamint személyes adatokat képes elmenteni, és később ezeket felhasználni. A weboldalak beállításai cookie-kban tárolódnak, a személyes adatok mégsem ezek közé tartoznak, tehát ezen állományok törlésével nem oldódna meg a jelszóprobléma. Ezért a tárolt adatok és jelszavak törléséhez lépjünk be a Vezérlőpulton található Internetbeállítások ablakba, és keressük meg a Tartalom fület. Az ablak alsó felében látható Személyi adatok csoporton belül nyomjuk meg az Automatikus kiegészítés gombot.

A felbukkanó ablakban állíthatjuk be, hogy az Internet Explorer milyen adatokat egészítsen ki. Az ablak alsó területén két gombot találunk: az adatok törléséhez az Űrlapok törlése gombot nyomjuk meg, míg a tárolt jelszavak kidobásához a Jelszavak törlését válasszuk. Sajnos nincs lehetőség a válogatásra, ilyenkor minden beírt személyes adat törlődni fog az Explorer "memóriájából".



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.