Hirdetés

Emelkedő multimédiás forgalom a Pannonnál



|

Hirdetés

A mobilkészülékekről elérhető portál legnépszerűbb szolgáltatásai továbbra is a csengőhangok, a háttérképek és a játékok, ugyanakkor máris rendkívüli érdeklődés mutatkozik a mobil szélessávra optimalizált új tartalmak, elsősorban az aktuális televíziós műsorok iránt.

A Pannon GSM multimédiás kínálata folyamatosan egyre színesebb és összetettebb lesz. Az a Pannon GSM előfizető, akinek WAP-hozzáférése és erre alkalmas készüléke van, mobilja segítségével február 14-e óta nyomon követheti az RTL Klub legnépszerűbb műsorait, sorozatait is, így a Barátok közt aktuális részeit is. A mobilra letölthető zeneszámok listája immár mintegy tízezer dalt tartalmaz. A Mobil Videó néven elérhető új szolgáltatás már a bevezetés hetében jelentősen megnövelte a letöltött adatmennyiséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.