Hirdetés

Épül a Vodafone 3G hálózata



|

Hirdetés

A megállapodás részeként a Nokia 3GPP Release 4 alapú MSC Szerver Rendszert épít ki, amely magában foglalja a Nokia MSC Server-t, a Nokia Multimedia Gateway-t, valamint a Nokia 3G csomagkapcsolt gerinchálózati berendezéseit, amely a Vodafone Magyarország számára lehetővé teszi a 3G multimédia szolgáltatások elindítását.

A Nokia MSC Szerver Rendszer Release 4 architektúra azt is lehetővé teszi, hogy a Vodafone Magyarország jelentős megtakarításokat érjen el a GSM és WCDMA 3G hálózatának működtetése során. A gerinchálózati berendezéseken túl a Nokia olyan kapcsolódó szállítási és támogatási szolgáltatásokat is biztosít, mint az installáció, és az integráció.

A Nokia a Vodafone Magyarország kizárólagos GSM hálózati infrastruktúra szállítója a Vodafone Magyarország 1999-es indulása óta. A 2G hálózati berendezéseket és szolgáltatásokat továbbra is a Nokia szállítja a Vodafone Magyarország számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.