Hirdetés

Érintésérzékeny NuTouch képkeretek



|

Ujjal vezérelhető a digitális fotókeret kezelőfelülete és menüje.

Hirdetés

 

A digitális képkeretek piacán az utóbbi hónapokban egyre több terméket mutattak be a gyártók. Általában ezekkel a magas ár a probléma - ilyen tekintetben kiváló alternatíva a HP által nemrég bemutatott fotókeret, amely csupán 49 euróba kerül. 

 

Aki azonban nagyobb tudású és méretű eszközre vágyik, annak jó választás lehet a NuTouch újdonsága. A 7 hüvelykes képkeret vékony, továbbá fényes, fekete burkolatot kapott, és érintésérzékeny menürendszerrel látták el.

 

nutouch_frame.jpg

 

Csupán hozzá kell érni a 800 x 480-as felbontású kijelző keretéhez, és megjelenik az érintésérzékeny kezelőgombokkal ellátott interfész. Az USB-n keresztül tölthető eszközhöz sztereó hangszórók és beépített MP3-lejátszó is tartozik, a 128 MB memória mellett.

 

A kártyaolvasóval és naptárfunkcióval is rendelkező digitális fotókeret nem olcsó, ugyanis 139 angol fontba kerül (43 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.