Hirdetés

F-Secure: rekordérték az első negyedben



|

Hirdetés

Az időszakban az F-Secure vírusvédelmi és behatolásmegelőző alkalmazásainak bevételei 39%-kal, 12,5 millió euróra nőttek. A vállalat teljes bevétele 28%-kal növekedett, és ezzel 13,3 millió eurós rekordszintet ért el. Az F-Secure kamatfizetés és adózás előtti üzleti eredménye (EBIT) 17%-kal nőtt. A vállalat eladásai továbbra is erőteljes növekedést mutatnak a vállalati szektorban. A vállalatcsoport törzsalaptőke aránya - amely a 2004. év azonos időszakában mért 6%-os növekedéssel szemben ebben a negyedévben 84 % volt - az egyik legerősebb a Helsinki Tőzsdén. A vállalatnak nincsenek adósságai.

Az F-Secure Anti-Virus 5.43 a Virus Bulletin 2005. februári számában megkapta a rangos VB 100% díjat. Az F-Secure Anti-Virus számos más vírusvédelmi terméket maga mögé utasított azzal, hogy a teszt során használt összes vírust észlelte. A díjak és a VB 100% minősítés biztosítják az F-Secure termékének megbízhatóságát.

Az F-Secure Internet Security 2005 termék a szakterület terméktesztjein újabb díjakat nyert. 2005 áprilisában a termék több teszt-összehasonlításban győzött, közöttük az egyesült királysági Computeractive, az olasz és spanyol PC Pro, a lengyel PC World Computer, az osztrák CD Info/CD Austria, a szerb PC Magazine és a norvég PC World magazinok tesztjein.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.