Hirdetés

Fax küldése Windowsból



|

Hirdetés

Az a jó a Windows 95/98 faxküldési módszerében, hogy az egy nyomtatással azonos jellegű művelet. Így a telepített (helyi vagy hálózati) fax segítségével bármelyik alkalmazásból (például a Jegyzettömbből, a Paintből, a Wordből) faxolhatunk. Az így elküldött fax sokkal szebb megjelenésű és olvashatóbb lesz, mint ha a kinyomtatott lapot gyömöszöljük be ferdén egy faxkészülékbe.

A küldéshez használhatunk vezetékes telefonvonalra csatlakozó modemet, vagy akár a számítógéphez kapcsolódó mobiltelefont. Utóbbihoz szükséges a telefon PC-s programja és a faxküldéséhez a szolgáltatónknál érvényes faxelőfizetéssel kell rendelkeznünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.