Hirdetés

Felvirradt a Napster napja



|

Hirdetés

A bejelentés azért váratlan, mert a Napster illetékesei folyamatosan panaszkodtak, hogy nem sikerül semmiféle haladást elérni a zenei anyagok letöltheto˝ségéro˝l folytatott tárgyalásokon. Most úgy látszik a "ko˝falak leomlottak", so˝t a Napster és a BMG kialakítottak egy olyan modellt, amelynek segítségével mego˝rizheto˝ az eredeti hangmino˝ség, azonosíthatók az elo˝fizeto˝k és beszedheto˝k a jogdíjak. A Napster dolgozni fog a BMG új e-commerce csoportja, a BeCG fejlesztésén is. Valószínu˝leg a mostani egyezség megnyitja a többi nagy lemeztársaság kapuit is a Napster elo˝tt. Ennek érdekében maga a BMG nyújt hitelt neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.