Hirdetés

Foci VB már most a Vodafone Live!-on



|

Hirdetés

A Vodafone live! Foci VB hírek microsite-on az esemény aktuális hírei olvashatók. A Vodafone ügyfelei folyamatosan frissülő információt kapnak arról, hogy milyen csapat összeállítással érkeznek az országok, melyik csapatnál történt mostanában sérülés, illetve akár arról is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek az esélyekről. A friss hírek mellett letölthető játékokkal és háttérképekkel is várja ügyfeleit a Vodafone live! - a résztvevő futball sztárok, csapatok, edzők, mérkőzések képei tölthetők le háttérképnek. A játékok szerelmeseinek igazi csemegét kínálnak a Vodafone live!-on elérhető minőségi focis játékok, mint például a vadonatúj Real Football 2006, a klasszikus FIFA 2006 vagy a VB hivatalos mobiljátéka, a hamarosan elérhető FIFA World Cup.
A foci VB központi oldalának elérési útvonala: Vodafone live! / Újdonság / Kiemelt tartalmak / Foci VB a live!-on Az igazi rajongók letölthető háttérképek és animációk segítségével öltöztethetik fel mobiltelefonjukat kedvenc csapatuk színeibe. A Vodafone live!-on a foci VB-n részt vevő összes csapattal kapcsolatban találhatók háttérképek és képernyővédők. A Foci VB-re hangolódáshoz elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó csengőhang. A Vodafone live!-ról letölthető a 2006-os németországi futball világbajnokság hivatalos himnuszának választott "Love Generation" Bob Sinclair-től, valamint számos, korábbi évek futball eseményeihez köthető világsláger. (pl. Ricky Martin dala, a "La Copa Da La Vida", és Jennifer Lopeztől a "Let’s Get Loud"). A Vodafone live! focis csengőhang oldalán a slágerek mellett legkülönbözőbb VB himnuszok és indulók között válogathatnak a fociőrültek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.