Hirdetés

Folytatódik a Skype láz



|

Hirdetés

augusztusi elindítása óta a cég "több mint 7,7 millió felhasználó figyelmét keltette föl a világ szinte minden országában". A Skype alkalmazás a weboldalunkról is letölthető.

"Hála Skypét reklámozó béta felhasználóinknak, folyamatos visszajelzéseiknek és ragyogó fejlesztői csapatunknak, a Skype ma már valóra váltotta az internetes telefónia rég várt ígéretét", fogalmazott Niklas Zennström, a cég vezérigazgatója és társalapítója. Szavai annak kapcsán hangzottak el, hogy szerdán megjelent a Skype 1.0 Windows változata, ami egyben a cég első kereskedelmi (értsd: fizetős) terméke, melynek új SkypeOut funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználó számítógépéről bármely telefonszámot hívhasson a világon. A program ingyenes béta verziójának felhasználói csak egymással tudnak interneten át telefonálni. Szerdától egyébként elérhető a Skype új linuxos és Pocket PC verziója is, amelyek már tartalmazzák a SkypeOut funkciót.
Zennström elmondta, hogy a Skype 1.0 számos ingyenes elemet is kínál, ilyen a konferenciabeszélgetés, a „globális telefonkönyv” funkció, a hívás és üzenet nyomon követés, illetve az állományok küldése és fogadása, amihez minden alkalommal mellékelik a figyelmeztetést, hogy fájlmellékletek potenciális vírushordozók lehetnek.
A cég közleménye szerint az új szoftvereket az első 12 órában több mint 100 ezren töltötték le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.