Hirdetés

GDF 2012: a játékfejlesztés legújabb trendjei



|

Idén is lesz Game Developers Forum 2012, amelynek keretében a hazai játékfejlesztés legfontosabb seregszemléjére és szakkonferenciájára kerül sor a Cinema City (Arena Plaza) mozitermeiben.

Hirdetés

Az elmúlt években olyan világhírű fejlesztők képviseltették magukat a többek között játékdizájnnal, technológiával, mobil játékplatformokkal kapcsolatos kérdéseket is boncolgató rendezvényen, mint az Epic Games, az IO Interactive, vagy épp a Crytek.

Idén az előadásokat az indie és a mobil platformokra történő fejlesztés témakörei köré csoportosítottuk, de a 3D-s modellezés iránt érdeklődők és a progresszív, innovatív technológiák rajongói is megtalálják majd számításukat. A GDF idén a Mobile Developers Day-jel és az ICT Day-jel egy napon, egy helyszínen kerül megrendezésre, így az érdeklődök több legyet üthetnek egy csapásra.

További részletek a GameStar oldalán, kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.