Hirdetés

Google Earth rivális



|

Géoportail néven elkészült a méltán népszerű GE francia vetélytársa.

Hirdetés

Az oldal jól sikerült, ám apróbb hibák még előfordulhatnak és hirtelen megnövekedett érdeklődés miatt az oldal sokszor nem elérhető.

Többek között Chirac francia elnök is méltatta az oldal és nagy előrelépésként értékelte a szolgáltatás elindulását. Szerinte a Géoportail megfelelő konkurenciát jelenthet az amerikai projekttel szemben, és alternatív megoldást kínál azoknak akik érdeklődnek a téma iránt. Az oldalon válogathatunk műholdas felvételek, valamint térképek között és az ígéretek szerint hamarosan háromdimenziós képek is elérhetőek lesznek. A teljes adatbázis mintegy 400 ezer felvételből és 3700 térképből áll, ez utóbbiakat ötévente frissítik. A fejlesztések nagyjából 60 millió euróba kerültek, amit az ország költségvetéséből finanszíroztak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.