Hirdetés

Google Glass: tilos lesz eladni



|

Az 1500 dolláros eszközt deaktiválják, ha eladjuk vagy kölcsönadjuk valakinek.

Hirdetés

Fejfájást okozhat azoknak a fejlesztőknek a Google Glass, akik az elsők között szerették volna birtokba venni az újdonságot. A Google úgy döntött, erősen szabályozza a hordható kütyü értékesítési lehetőségeit. 

A keresőóriás a kezdeti modellek mellé azt is eljuttatta a fejlesztőknek, hogy mit szabad és mit nem a Google Glass esetében. Az egyik tiltott művelet az újraértékesítés vagy a kölcsönadás lesz: aki mégis megkockáztatja, hogy másnak adja az 1500 dolláros eszközt, az kénytelen lesz elkönyvelni, hogy a Google deaktiválja a készüléket.

A Google felhasználási feltételeiben szerepel, hogy amennyiben az ő engedélyük nélkül adjuk át, kölcsön vagy el az eszközt, akkor egyik kérdéses fél sem lesz jogosult semmilyen kártérítésre, terméktámogatásra vagy garanciára a deaktiválás után.

Nem ez ugyanakkor a Google egyetlen korlátozása a szemüvegen: a webóriás megtiltotta a fejlesztőknek, hogy reklámokat helyezzenek el a készüléken, ráadásul az appok letöltésének megfizettetése is tiltott lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.