Hirdetés

Graphisoft Prize nemzetközi tervezési verseny



|

Hirdetés

Az első díjat az Egyesült Államok-beli Sam Rajamanickam, építész nyerte. Témája a Cotton Club Francis Ford Coppola filmjéből. A második helyezett a svájci Fachhochschule Aargau hallgatóinak csapata, témájuk az Igazság Minisztériuma George Orwell 1984 című regényéből. A harmadik díjat, Osváth Gábor, Vocsa Attila és Pehlivanova Bojka, a GYÁR Kft munkatársai nyerték, szintén az Igazság Minisztériumának megtervezésével. A Millennium Diákterve díjat a zsűri Riedel Miklósnak,

a Budapesti Műszaki egyetem hallgatójának ítélte oda egy budai barokk lőporraktár rekonstrukciós tervéért. A Graphisoft Prize Tervezési Verseny célja a Virtuális Épületbenä rejlő lehetőségek kiaknázása és népszerűsítése az építészeti tervezés gyakorlatában. A pályázók teljes tervdokumentációt adtak be ArchiCAD alaprajzokkal, színes renderelésekkel, Quick Time VR képekkel, valamint animációkkal. A győztes pályművek megtekinthetők a www.gsprize.com-on.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.