Hirdetés

Gyors adatátvitel a Trust termékével



|

Hirdetés

Az új eszköz segítségével a digitális videokamerák, CD-ROM és DVD írók valamint a (még megjelenésre váró) nagy-felbontású nyomtatók, lapolvasók és egyéb eszközök sokkal gyorsabb kommunikációra lesznek képesek a számítógéppel. A teljesen Plug & Play (csatlakoztasd és használd) kompatibilis Trust FireWire 800 DV PCI kit a csatlakoztatott egységek tápfeszültség-igényének maximális ellátása érdekében integrált négy-érintkezős tápcsatlakozóval rendelkezik.

A PCI kit három külső és egy belső FireWire eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. A három külső portból kettő 9-pólusú FireWire 800, egy pedig 6-pólusú FireWire 400 port. A belső FireWire 400 port belső FireWire perifériák, merevlemezek, CD-ROM és DVD írók számára lett kialakítva. Az összes port teljesen kompatíbilis a korábbi FireWire szabványokkal, a 100 Mb/s, 200 Mb/s, 400 Mb/s és 800 Mb/s sebességeket is támogatja. Az eszköz ideális választás azok számára, akik már felkészültek a jövőre, emellett igénylik a kompatibilitást az összes jelenlegi FireWire eszközzel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.