Hirdetés

Gyorsgombokkal újít a Gmail



|

Egy meghívóra már a levélre való kattintás nélkül is választ adhatunk.

Hirdetés

A Google igyekszik a saját levelezőjét mindig kívánatosnak tartani: a cél, hogy jól kezelhető legyen, tudjunk a segítségével tervezni, és rendezni a dolgainkat. Ennek keretében most úgynevezett gyors akciógombokkal újítja meg a Gmailt a webóriás. 

A frissítésnek hála a jövőben úgy tudunk majd válaszolni egy meghívóra, hogy a kapcsolódó e-mailt sem kell megnyitnunk. Szintén a bejövő levelek mappájából lehet majd éttermeket értékelni, helyeket vagy boltokat minősíteni. A Google termékmenedzsere, Shalini Agarwal szerint az újítás abban lehet a segítségünkre, hogy kicsit könnyebb (és gyorsabb) legyen intézni a teendőinket. 

A kérdéses gombok csak bizonyos típusú levelek esetében jelennek meg, mindig olyanok, amelyek megfelelnek az adott levél tartalmának. Scrollozás nélkül lesznek még elérhetőek például a repülésünk adatai is a tervek szerint. A Google a következő hetekben vezeti be a gyorsgombokat, a jövőben pedig még több ilyenre számíthatunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.