Hirdetés

Harmadszor is mod-tech Hall kiállítás



|

Hirdetés

A tavaly őszi és 2004 áprilisi meglepően nagy érdeklődés eredményképpen idén október 9-10-én ismét megnyitja kapuit kiállításunk a számítástechnika újdonságai iránt érdeklődő közönség előtt.

A kiállítás helyszíne ezúttal a Rubin hotel bálterme lesz, ahol 300 négyzetméteres klimatizált kiállító területen várjuk látogatóinkat. A belépés minden érdeklődő számára ingyenes. A rendezvényen több mint tizenöt jelentős hazai nagy- és kiskereskedő mutatja be hardver újdonságait. A forgalmazók képviselői a helyszínen adnak választ az érdeklődők kérdéseire, így szinte első kézből értesülhetnek az új termékek képességeiről.

A vitrinekben megtekinthetőek lesznek a legújabb processzorhűtők, videokártyák és alaplapok, a tárlók mellett pedig felvonulnak a legújabb számítógépházak is. A hardverek mellett helyet kapnak a kiállításon a szoftverek is, a játékprogramok képében. Olyan még fejlesztés alatt álló programokat nézhetnek meg látogatóink, melyek a kiadás előtt először nálunk lesznek láthatóak. A kiállításhoz kapcsolódó esemény az itthon eleddig egyedülálló tuning és modding bajnokság.




A tuning bajnokságon résztvevőversenyzők számítógépeikből a lehető legnagyobb teljesítményt igyekeznek kicsikarni, ehhez pedig a legextrémebb hűtési megoldásokat veszik igénybe. Látható lesz itt autóhűtővel és vízzel hűtött számítógép csakúgy, mint óriási teljesítményű ventilátorok. A modding a számítógép építők versenye. A cél a megszokottól minél inkább eltérő számítógép, számítógépház alkotása. A versenyzők igazi művészek, akik a fémből szobrokat formálnak, a gépekre képeket festenek, a sötétbe színes fényeket varázsolnak. Tőlünk nyugatra a modding igazi művészetnek számít már, a leghíresebb alkotók olyan cégeknek készítik remekműveiket, mint az IBM, vagy az Intel.

A szombati nap programjában helyet kapott egy élő modding bemutató is, ahol hazánk neves modderei élőben mutatják, hogy tudjuk gépeinket szebbé, érdekesebbé és nem utolsó sorban halkabbá tenni. A kiállítást a nagyközönség szombaton és vasárnap 10-20 óra között látogathatja a kiállítást. A belépés minden látogatónak ingyenes.

A kiállítás helyszíne: Rubin Hotel
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Megközelítés:
Déli pályaudvartól: 139 busz;
Móricz Zsigmond körtértől: 40, 53 busz;
Kosztolányi Dezső tértől: 41, 72, 87, 87/A, 153 busz;

További információk a kiállításról a hivatalos weboldalon, a modtechhall.radikalmod.hu címen találhatók.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.