Hirdetés

Hasznos kiegészítő érkezett a Firefox-hoz



|

A napokban aktiválódott egy remekbe szabott kiegészítő legújabb változata.

Hirdetés

Életünk nem lehet teljes a Firefox böngésző kiegészítései nélkül, hiszen megannyi apró fejlesztés gondoskodik arról, hogy kényelmesen, mindent gondot és bajt nélkülözve szörfözhessünk az interneten.

Épp ilyen célokat szolgál a böngésző friss, Full Screen Plus névre hallgató kiegészítője is, mely a minap váltott a 2.0-ás változatra. A Full Screen Plus akkor lehet számunkra hasznos, ha a böngésző ablakának méreteit és üzemmódját szeretnénk könnyed mozdulatokkal, egy helyről irányítani.

A telepítést követően a böngésző eszköztárában megjelenik egy szolid, négy kis gombot felvonultató ikon, mellyel négyfajta üzemmódot választhatunk kedvünkre: full screen, full screen UI, maximized és restored. A Full Screen Plus 2.0 elérhető Windows-on és Mac-en egyaránt a Firefox kiegészítéseinek megszokott helyén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.