Hirdetés

Hatalmas lapos képernyőket mutattak be a CeBIT-en a gyártók



|

Hirdetés

Az NEC terméke a maga 61 hüvelykjével éppen, hogy csak lemaradt. Mindkét óriást 25 ezer dollár körüli áron lehet majd megvásárolni. Míg a távol-keleti cégek a méretekkel tündököltek, addig az IBM a felbontásra helyezte a hangsúlyt: a CeBIT-re elkészített 22 hüvelykes (56 centiméteres) LCD monitor biztosan a legjobb a saját kategóriájában, hiszen 9 millió pixelt tartalmaz, s az IBM szerint a képe pontosan olyan jó, mint egy papírfotóé. Míg a jelent a PDP és a TFT alapú LCD monitorok jelentik, a jövőt azonban minden bizonnyal a lényegesen kisebb elektromos fogyasztású OELD (organic electroluminescence display) monitorok képviselik. Így nem csoda, hogy egyetlen nagyobb gyártó bemutatójáról sem hiányoztak a szerves fénykibocsátáson alapuló kijelzők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.