Hirdetés

Hatórás notebook-üzemidő



|

Az APC új hordozható akkumulátorával noteszgépünk negyednapon át működik.

Hirdetés

Az APC Universal Notebook Battery 65Wh az úton lévő felhasználók számára oldja meg a laptopok tápellátását bárhol a világon.

A Universal Notebook Battery 65Wh (UPB60I) egy könnyű, hordozható laptop akkumulátor, amely a számítógép méretétől és konfigurációjától függően akár hatórás üzemidőt is képes biztosítani. Az univerzális laptop akkumulátor könnyen használatba vehető, feszültségválasztó kapcsolóval és a meglévő tápkapacitást jelző LED-ekkel rendelkezik. A LED segítségével a felhasználók ellenőrizhetik az akkumulátorban rendelkezésre álló energiát, így nem érheti őket meglepetés. Ideális hosszú üzleti utakra vagy a laptop akkumulátorának töltésére, amikor hálózati áram nem áll rendelkezésre.

APC Universal Notebook Battery 65Wh
APC Universal Notebook Battery 65Wh

"A mobil számítástechnika határait a szakemberek és a fogyasztók egyre jobban kiterjesztik, ennek köszönhetően egyre innovatívabb megoldások jelennek meg. Az úton lévő felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek nagyobb szabadságot biztosítanak számukra, és amelyek növelik munkaeszközeik rendelkezésre állási idejét. Az APC új, 65 wattórás univerzális laptop akkumulátorát kifejezetten azoknak ajánljuk, akik hosszabb üzleti útra indulnak", mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője.

A 65 wattórás Universal Notebook Battery 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható, ajánlott fogyasztói ára 45 900 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.