Hirdetés

Hiányzó DVD-kodek a Media Player-ben



|

Hirdetés

Egy hibaüzenet jelenik meg, és egy bizonyos DVD-kodeket hiányol a lejátszáshoz. Lehet ilyet ingyenesen beszerezni?A MediaPlayerbe ugyan valóban integrálták a DVD-lejátszás lehetőségét, ám alapkiépítésben nem tartalmazza az ehhez szükséges kodeket. Vásárolhatunk hozzá számos típus közül a Microsoft webáruházában; a Help menüben találunk ide mutató linket.
Létezik egy ingyenes DVD-kodek, amely jó a MediaPlayerrel, emellett bármilyen más DVD-lejátszó alkalmazással is használható. Letölthető a www.freewindows.dk oldalról, illetve a Google internetes kereső




Ingyenes ugyan, és valóban lejátssza az anyagokat, mégsem tudjuk osztatlan lelkesedéssel ajánlani. Sajnos sokszor iszonyúan szaggat, és gyenge a képminősége. Inkább ajánljuk valamely fizetős DVD-lejátszó program beszerzését (ezek kifogástalan minőségűek), például a PowerDVD-t vagy a WinDVD-t. Ezeket sok dobozos kiszerelésű DVD-olvasóhoz, DVD-olvasó/CD-író kombókhoz, videokártyákhoz is adják, érdemes tehát pár ezer forint különbségért a dobozos termékeket választani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.