Hirdetés

Hiba az Exchange 2003-ban



|

Hirdetés

A hiba a szoftver Outlook Web Access (OWA) komponensében van. Egy nashville-i hálózati adminisztrátor ugyanis felfedezte, hogy az OWA-ba bejelentkező felhasználók találomra egy másik felhasználó postaládájába is bejuthatnak, és teljes körű felhasználói privilégiumokhoz juthatnak, amiről azonnal hírt is adott az NTBugtraq levelezési listán.

A szoftveróriás pénteken, az előzetes vizsgálatok után közölte, hogy a hiba csak akkor lép fel, ha bénítva van a Kerberos, ami azonban alapértelmezésben aktiválva van. Erre azonban az adminisztrátor közölte, ő nem bénította a Kerberost, a hibát az Exchange Server 2003 alapértelmezett konfigurációjában tapasztalta. A Microsoft már kifejlesztette a javítóprogramot, melyet jelenleg tesztel, viszont mivel a vizsgálat még nem zárult le, a további kommentároktól elzárkózott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.