Hirdetés

Hibajavítások a Firefox frissítésében



|

Hirdetés

Ezek az alapítvány szerint fontosak a készülő Firefox 1.0 verzióhoz.

A Firefox 0.9 hétfőtől letölthető a mozilla.org címről, és felhasználói szerint nem tartalmaz radikális változásokat. A Windows felhasználók számára például csökkentették a letöltés méretét 4.7 megabájtra, de a Linux verzió maradt 87.1 megabájt. Egyszerűsödött az áttérés más böngészőkről, mert az új verzióba importálni lehet az Internet Explorerből a kedvenceket, a beállításokat, a sütiket (cookie) és a jelszavakat. A Mozilla szóvivője, Bart Decrem elmondta, hogy a Firefox 0.9 lényegében megalapozza a két hónap múlva várható 1.0 verziót, melynek a legfontosabb funkciós elemei már készen vannak ebben a frissítésben is. Az alapítvány már a Mozilla 1.7 csomag közzétételének előkészítésén dolgozik, amely böngészőt, e-mail és csevegő klienst, valamint weboldal szerkesztőt tartalmaz. A szoftver a tervek szerint a héten, legkésőbb pénteken kerül ki a Mozilla webhelyére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.