Hirdetés

Hitelkártya méretű fényképezőgép



|

Hirdetés

Csupán 26 mm vékony az új digitális fényképező, mégis sikerült 3x-os optikai zoomot építeni a készülékbe, amely műszaki szempontból nem egyszerű megoldás hiszen, a zoom optika viszonylag nagy helyet foglal. Így azonban jól használhatóvá vált az apróság a legtöbb élethelyzetben. A képek részletgazdagsága az 5 megapixeles felbontásnak köszönhetően különösen finom, a készített felvételeket pedig az ultra kompakt gépekben szokatlanul nagy méretű, 2"-os (5 cm átmérőjű) 130 000 képpontos TFT monitoron csodálhatjuk meg, rögtön elkészítésük után. A gép energiaellátását egyszerűen két normál méretű ceruza akkumulátorral oldhatjuk meg. A felvételeket alapkivitelben 32 MB-os SD kártyán tárolhatjuk, amely 512 MB-ig növelhető. Az ezüst fényképezőgépet strapabíró, fém váz borítja.




A kamera nyolcféle üzemmódra képes: automatikus, PASM (program-, idő- és blende előválasztás, manuális beállítás), sorozatfelvétel-, program-, videófilm-, hangfelvétel- valamint beállítási üzemmód. Ezek könnyű elérését az áttekinthető menürendszeren kívül gyors funkciógombok is segítik. A négy féle vaku üzemmód (piros szem hatás kiszűréssel), a fehéregyensúly állítási lehetőség, a 14 féle automatikusan beállított program, a színszűrők, a hisztogram, a képinformációs képernyő mind-mind alapfelszereltség az apró gépben. A sokféle lehetőség közötti eligazodást részletes, képes, magyar nyelvű használati útmutató segíti.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.