Hirdetés

Hozzáértő IT eladókat ígér a BestByte



|

Telepítenek, vírust irtanak, tanácsot adnak IT és elektronikai vonalon a szakeladók.

Hirdetés

A kizárólagos magyar tulajdonban álló Ramiris csoport 2012. második felében 6 éves kiskereskedelmi hálózata, a BestByte továbbfejlesztésébe kezdett. Ez az arculatváltáson túl egy-egy referenciaüzlet jelent Pesten és Budán és némi iránykorrekciót.

 

Eladót és szolgáltatást az IT cucchoz!

 

Úgy tűnik, hogy a Ramiris felismerte azt, hogy a szórakoztatóelektronikai és háztartási készülékeket árusító nagyáruházak nagy mértékben nélkülözik a hozzáértő személyzetet és sok esetben extra szolgáltatásokra is igény mutatkozik. Az eladók általában nem tudnak minden technikai-vásárlási IT kérdésben segíteni, a különféle hétköznapi IT problémák megoldásában pedig nem is nyújthatnak helyi segítséget. Másként lesz ez a BestByte hálózat üzleteiben, melyekben szolgáltatáscsomagokat is lehet igényelni aszakszerű vásárlási tanácsadáson túl a számítógépek konfigurálásán, telepítésén át a fotóelőhívásig, vagyis olyan területeken, melyeken a vásárlók a leggyakrabban szorulnak segítségre.


Belépő szinttől a prémium kategóriás termékekig terjed a 2012 őszén nyitott új üzletek kínálata. Az eladótér kialakítása sokkal letisztultabb, világosabb a szokásosnál, ami – ahogy ezt a sajtótájékoztatón tapasztalhattuk – szabadabb hangulatot biztosít. A BestByte+ Allee, 2.500m2-en mutatja be és kínálja a teljes elektronikai termékskálát, ami kb. 9.000 féle cikket jelent. A váci úti BestByte+ üzlet 600m2-en, számítástechnikai, telekommunikációs és szórakoztatóelektronikai bemutatóteremként üzemel.


A BestByte+ üzletek, a Ramirises kötődés miatt, kiemelkedően erősek a számítógép komponensek (alaplapok, processzorok, házak, winchesterek, stb.) és a notebookok területén. Emellett az üzletlánc a közeljövőben igyekszik fokozni jelenlétét a játékkonzolok és játékszoftverek piacán.

 

Sok kis bolt vidéken is

 

Egyúttal meglévő, 92 cégből álló, BestByte hálózat korszerű franchise rendszerré alakul a jövő év során a két Budapesti BestByte+ üzlet mintájára, illetve az országos lefedettség további bővítése érdekében. A BestByte marketing erőforrásainak jelentős részét az internetes kereskedelemre szánja, megcélozva a teljes forgalomra vonatkoztatott 30%-os arányt. A webes rendelések kielégítésére házhoz szállítással vagy bolti átvétellel van lehetőség az ország 94 BestByte vagy BestByte+ üzletében, ahol a megrendelt termékhez számtalan értéknövelő szolgáltatás áll a vásárló rendelkezésére.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.