Hirdetés

HP festékpatron újrahasznosítási program



|

Hirdetés

Amikor a PC Advisor tavaly októberben beszámolt a kezdeményezésről, végeztek egy gyorsfelmérést is az olvasók körében, akiknek 24 százaléka közölte: hajlandó visszaküldeni kiürült patronjait a HP-hoz, amennyiben ez ingyen van. A HP a jövőben két legnépszerűbb festékpartonja, a HP 56 fekete és az 57 háromszínű mellé bérmentesített borítékot mellékel. Egyéb patronjaihoz a felhasználóknak a hp.com/recycle címen kell kérni ilyen borítékot.

A cég 1991-ben indította el Planet Partner néven újrahasznosítási programját, először üzleti felhasználói számára, akik lézernyomtatóik kiürült festékpatronjait küldhették vissza, ezt később kiterjesztették a fogyasztói lézernyomtatók felhasználóira és az üzleti tintasugaras nyomtatók felhasználóira is. Az újabb bővítéssel a cég 2005-ig 1.5 millió patront akar visszagyűjteni a brit felhasználóktól, amivel elé akar menni a várhatóan szigorodó EU előírásoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.