HP spamszűrővel



|

A cég az interMute SpamSubtract Pro termékét installálja az új HP Pavilion és Compaq Presario gépekre, áll az interMute szerdai közleményében. Az új PC vásárlói 30 napig ingyen használhatják a spamblokkoló szoftvert, a határidő lejárta után pedig megvásárolhatják a licencet az interMute webhelyén. A SpamSubtract Pro tűzfalként viselkedik egy speciális algoritmus és egy spamazonosító adatbázis segítségével, amely megismeri az obszcén szavakat és képeket, valamint azonosítja a vásárlásra való felhívást is. A beérkező üzeneteket ennek megfelelően azonosított spamekre, spamgyanús és „baráti” küldeményekre osztja.

A termék képes az obszcén szavak kitakarására, valamint a képmelléklet megjelenítésének megakadályozására. Aki nem vásárolja meg a licencet, továbbra is védve van az obszcén szavaktól és képektől, de a kereskedelmi ajánlatok már szűretlenül megérkeznek postafiókjába. A SpamSubtract a Windows platformon fut, és olyan e-mail kliensekkel dolgozik, mint az Outlook, az Outlook Express és a Eudora.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.