Hirdetés

Ide nekem a parancssort!



|

Hirdetés

Ám a DOS-ablak úgy nyílik meg, hogy abban a jelenlegi felhasználó dokumentumait és beállításait tartalmazó mappa az éppen aktuális. Parancssorból átvándorolni egy másik meghajtón lévő eldugott zugba egyáltalán nem egyszerű, s nem is kényelmes. Mennyivel jobb volna, ha ezt a mappát kikeresve az Intézőben, rögtön oda nyithatnánk egy DOS-ablakot!Vagy az Appearance -> Files&Folders-> Drives, vagy az Appearance -> Files&Folders -> Folders Context Menu útvonalon haladva válasszuk a DOS prompt here Context Menu opciót. A jobb oldali panelen két lehetőségünk is van: a könyvtárakhoz és a meghajtókhoz egyaránt rendelhetünk parancssort. Szerencsére a változtatások életbe lépéséhez nem szükséges újraindítani gépünket. Ezután bármelyik mappán vagy meghajtón a jobb egérgomb lenyomására a menüben megjelenik a DOS Prompt Here opció is, amely a kiválasztott meghajtóval vagy mappával nyitja meg a parancssort.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.