Hirdetés

Ide nekem az Intézőt!



|

Hirdetés

Ilyenkor is segítségünkre lehet az X-Setup.Egyszerre két Intézőt futtatva sokkal gyorsabban végezhetők el az állományműveletek, vagy hasonlíthatók össze a mappák, mint ha csak egy ablakkal dolgoznánk. Az XP eddig is nyújtott megoldást arra az esetre, ha egy mappából szeretnénk újabb állománykezelőt indítani (a gyorsmenüben az Intéző pontot kiválasztva), de sajnos az új ablakban a többi meghajtó és elérési út is látszott. Ennek az a hátránya, hogy az ablakok közötti műveletek során balesetek is történhetnek, például nem oda lesz áthúzva az állomány, ahová eredetileg szerettük volna.

Ahhoz, hogy az új ablakban kizárólag csak a megnyitott mappa, annak alkönyvtárai és állományai látsszanak, az X-Setupban kövessük a már jól ismert Appearance -> Files&Folders -> Drives vagy az Appearance -> Files&Folders -> Folders Context Menus útvonalak valamelyikét. Ezen belül jelöljük ki az Explorer From Here Context Menu pontot. A megjelenő beállításoknál választhatunk meghajtók és mappák közül is, így a gyorsmenüben bárhol elérhetővé válik ez a speciális mappamegnyitási mód. Újraindítás most sem szükséges.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.