Hirdetés

Indulatok a fájlcsere körül - videó



|

Jogvédők, ügyvédek, hubüzemeltetők ültek egy asztalhoz.

Hirdetés

Mi számít a szoftver, illetve egyéb szerzői művek illegális felhasználásának? Illegális-e a magáncélú másolás, letöltés? Milyen jogkövetkezményekre számíthat az, aki illegálisan tölt le, illetve tölt fel az internetre jogvédett tartalmakat? Mi a jogi megítélése a p2p programoknak, huboknak, torrent site-oknak? A szerzői jog, illetve a közös jogkezelés hogyan képes lépést tartani az újabb és újabb típusú felhasználásokkal (például Youtube)?

 

A többi között ezekre kerestük a választ vitaműsorunkban, ahol egy asztalhoz ültettük a két oldal képviselőit. A téma aktualitását jól mutatja, hogy mind a 8 meghívott eljött, és aktívan részt vett a vitán. Jelen volt Dallos Zsolt (ügyvéd), Horváth Péter (Proart), Kálmán András (ASVA), Kis Gergely (GKIeNet), Musinger Ágnes (MAHASZ), Nagy Dániel (Elite Defense), Tóth Péter Benjamin (ARTISJUS) és végül, de nem utolsó sorban Varga Zsolt (MátrixHub).

 

Technológiák, üzleti modellek, a jogvédők módszerei>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.