Hirdetés

Informatikai díjat kapott Szigetvári József



|

Hirdetés

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége kiadónk, az IDG Hungary Kft. lapigazgatóját, Szigetvári Józsefet az év fiatal informatikai menedzsere díjjal tüntette ki.




Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 1997 óta minden évben kitünteti azokat az informatikai menedzsereket, akik tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak a hazai informatika fejlődéséhez. Idén "Az Év Informatikai Menedzsere Díj"-at, a vezetői kvalitásokat szimbolizáló karmesterpálcával együtt Illés Antal, a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatója, míg az "Év Fiatal Informatikai Menedzsere Díj"-at Szigetvári József, az IDG Hungary Kft. lapigazgatója nyerte el. A Sofitel Atrium Szálloda dísztermében április 7-én este megrendezett ünnepségen a díjakat Kovács Kálmán, informatikai és hírközlési miniszter adta át.



A díjazottak kiválasztásának menete a hagyományos módon zajlott, elsőként a pályázati felhívást az IVSZ eljuttatta tagjaihoz, az informatikához kapcsolódó intézmények, minisztériumok, valamint a sajtó képviselői részére, akik ez alapján tehették meg javaslataikat. A beérkezett jelölések alapján a Bíráló Bizottság meghozta döntését, amelynek munkájában idén is részt vállaltak az akadémia és a média prominens képviselői és dr. Szabadkai Andrea, Gyurós Tibor özvegye.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.