Hirdetés

Ingyen adja legértékesebb 3D-s szoftvereit a DAZ



|

Szinte egy kattintással február 28-ig a bárki legálisan beszerezheti a DAZ Studio 4 PRO, a Bryce 7 Pro és a Hexagon 2.5 szoftvereket. Az ajándék érték több mint 175 ezer forint.

Hirdetés

Meglepő lépésre szánta el magát a Digital Art Zone (3D), amely úgy döntött, hogy egy hónapig ingyenesen elérhetővé teszi a népszerű 3D szerkesztő szoftvereit. A három dimenziós modellezésre alkalmas Hexagon 2.5-öt (kereskedelmi ára 150 dollár), a 3D-s tájak leképzésére alkalmas Bryce 7 Prót (250 dollár) és a cég vezérhajóját, a 3D modellezésre alkalmas DAZ Studio PRO 4-et (430 dollár) is. Végezetül a csomagba egy Photoshop plug-in is bekerült, amely az Adobe felhasználók számára jelenthet nagy könnyebbséget.

 



"Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen ajánlattal élhetünk már az év elején" - mondta James Thornton, a DAZ ügyvezető igazgatója. "Meg kívánjuk adni minden digitális művész számára a DAZ három dimenziós szoftvere ingyenes alkalmazásának lehetőségét". Hogy pontosan mi áll a döntés mögött, azt a cég nem indokolta.

A fejlesztő ígéretei alapján ráadásul a letöltött szoftverek ingyenesen frissíthetőek lesznek és verziónként különböző árakon a későbbiekben újabb verziókra cserélhetőek lesznek, ami akár több száz dolláros megtakarítást is jelenthet.

A DAZ Studio könnyen használható, egyszerű kezelő felülettel rendelkező robusztus három dimenziós szerkesztő szoftvert. A szoftverrel digitális alkotók könnyűszerrel hozhatnak létre és manipulálhatnak 3 dimenziós modelleket és alakzatokat, módosíthatják az alakzatok felületi textúráit és generálhatnak belőlük számítógépes grafikát. A DAZ szoftverei a széles eszköz- és tartalomkészletnek köszönhetően a művészeti előképzettség szintjétől függetlenül mindenki számára elérhetővé teszik az alkotó grafikai munkát.

 

 

A cég egyébként több mint 10 ezer kiegészítő terméket is kínál a legelterjedtebb 3 dimenziós szerkesztő programokhoz, közöttük a DAZ Studio, Bryce, a Photoshop, a Poser, a Blender és a Maya szoftverekhez. A 3D model portál a digitális tartalom legszélesebb választékát kínálja, beleértve 3D emberi alakokat, 3D anatómiai elemeket, öltözetet, állatokat, járműveket, épületeket, tereptárgyakat és 3D animációs szekvenciákat.

Gyanúnk szerint egyébként a kiegészítők lehetnek az okai annak, hogy a DAZ egy hónapra ingyenessé tette legértékesebb portékáit. Novemberben ugyanis próbaként már egy ideig ingyenesen letölthető volt a DAZ Studio alap kiadása, amely lépés úgy tűnik bejött. A hirtelen megnövekedett nagy forgalom így vélhetően nagy forgalmat generált a kiegészítőknél, így a DAZ felismerte, hogy az alkalmazáson belül értékesítésre kell helyeznie a hangsúlyt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.