Hirdetés

Ingyenes CD-író szoftverek



|

Hirdetés

A gyárilag adott program azonban nagyon gyorsan elavulhat, vagy éppen nem teljesíti azt a feladatot, amelyet elvárnánk tőle. Így vagy úgy, előbb-utóbb rákényszerülünk arra, hogy szétnézzünk a szoftverpiacon.




Mint minden területen, itt is megtalálhatjuk mindkét véglet képviselőit: kimondottan drága vagy épp ellenkezőleg, nagyon olcsó, esetleg teljesen ingyenes programokat - ezúttal az utóbbiak közül mazsoláztunk.


Hogyan értékeltünk?
A programok tulajdonságait 1 és 10 között osztályoztuk. Sajnos a tízes értéket nem tudtuk kiosztani, mert apróbb hibák mindegyik esetben előfordultak.

  • Felület: bár a legtöbb program felépítése megegyezik, díjaztuk az egyszerűséget, a jó átláthatóságot, valamint a könnyű kezelhetőséget.

  • Formátumok: értékeltük, hogy a program hányféle hordozót, valamint azon belül hányféle lemeztípust támogat.

  • Külön vizsgáltuk, hogy az egyes programok hogyan kezelik a többmenetes (úgynevezett multisession) lemezeket, kínálnak-e lehetőséget ezek létrehozására, továbbírására.

  • Nyelvi támogatás: kíváncsiak voltunk, hogy az egyes programok hogyan kezelik a magyar ékezetes karaktereket tartalmazó mappákat, állományokat.

  • Extrák: díjaztuk, ha a program az alapfunkciókon kívül valamilyen további lehetőséggel szolgált (például hibrid lemezek írása, zenei CD-k összeállítása, másolás stb.).

    Az öt eredményből egyszerű átlagszámítással kaptuk meg a végső, összesített pontszámot.

    A teljes cikk a 2004. januári számunkban olvasható.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.